Behandling af angst og depression i Helsinge

Få hjælp til at komme af med angst og depression. Jeg har hjulpet mange mennesker med behandling af angst og depression. Begge lidelser kan være meget hæmmende for ens liv og livskvalitet, jeg hjælper dig videre, så du kan få et bedre og rigere liv.

Få hjælp til behandlingen af angst og depression på telefon 48 79 57 07.

Depression, en ”folkesygdom”

I Danmark er der så mange, der lider af depression i mindre eller større grad, at det af Sundhedsstyrelsen karakteriseres som en folkesygdom. Ifølge Sundhedsstyrelsen er der på en tilfældig dag 150.000 mennesker, der er ramt af en depression i en eller anden form. Heraf har de 50.000 en lettere depression, 50.000 en moderat, mens de sidste 50.000 har en svær depression. Hvis en depression ikke behandles har den meget større chance for at vende tilbage.

Mulighed for tilskud fra sygesikringen

I nogle tilfælde er det muligt at få tilskud af den offentlige sygesikring til behandlingen af angst og depression. Læs om i hvilke tilfælde her.

Årsager til depression og angst

Angst og depression er symptomer på underliggende ubalancer i ens liv. Der er ofte flere årsager og grunde til depression. Sygdommen kommer, når der er ubalance imellem flere hjernecentre. Ubalancen kan skyldes flere belastninger og problemer som f.eks.

  • Problemer i parforholdet
  • Arbejdsrelaterede problemer
  • Fyring
  • Sygdom
  • Længerevarende stress 
  • m.m.

Få hjælp til behandling af angst og depression her

Kontakt psykolog Anne Schjøtt på telefon 48 79 57 07 eller via e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så kan jeg hjælpe dig med dine problemer.